StudentMentorApp
Deelnemers

Finance opleidingen - HRBS

“Eerlijk gezegd, ik koos MoZ voor de studiepunten. Al heel snel bleek het superveel meer te zijn dan alleen die studiepunten, nu denk ik er zelfs over dat ik dit ook zou doen zonder dat ik er studiepunten voor zou krijgen.” - Deelnemer MoZ

Wie zijn wij?

De accountant is hét financiële aanspreekpunt voor ondernemers en investeerders. Als gesprekspartner adviseert hij/zij over de regels en risico’s en draagt bij aan de toekomst van ondernemingen.

Finance & Control draait om het optimaliseren van de financiële bedrijfsvoering en het sterker maken van organisaties. Vooruitkijken en kritisch meedenken is essentieel in de business van vandaag.

Binnen deze opleidingen is het mogelijk om Mentoren op Zuid als keuzevak (extern project in jaar 2) te volgen.

Waarom doen we mee?

Maatschappelijke betrokkenheid: Als je studeert aan Hogeschool Rotterdam Business School leer je impact creëren. Impact op het bedrijfsleven en de stad Rotterdam, impact op de samenleving als geheel. In lijn met deze ambitie hebben studenten die deelnemen aan het project Mentoren op Zuid een positieve invloed op de scholieren die zij mentoren, en daarmee ook op het stadsdeel Rotterdam-Zuid.

Ervaring opdoen in de praktijk: studenten doen in de praktijk ervaring op als mentor waarbij zij adviesvaardigheden en coachingsvaardigheden ontwikkelen. Dit draagt bij aan hun professionalisering.

Onze
partners