StudentMentorApp

Ismail Aghzanay heeft in het jaar 2018 de prijs voor Leraar van het Jaar Rotterdam gewonnen. In 2021 nam hij ook de landelijke titel voor Leraar van het Jaar in ontvangst. Zijn uitzonderlijke en buitengewone prestaties hebben ervoor gezorgd dat hij door Hare en Zijne Majesteit de Koning en Koningin is uitgenodigd voor de uitblinkerslunch. Ismail inspireert, motiveert en raakt harten als spreker, dagvoorzitter en leraar.

“Het heeft 23 jaar geduurd alvorens ik daadwerkelijk in contact kwam met die ene mentor, genaamd mevrouw Bento. Zij zag, hoorde en waardeerde mij en dat meteen in een van de eerste lessen tijdens de opleiding tot leraar Engels. Mevrouw Bento liet mij niet enkel middels woorden beseffen wat het belang is van hoge verwachtingen hebben van je studenten en wat dat met hen kan doen. She literally practiced what she preached!

De juiste mensen om je heen hebben, is essentieel voor het maken van de juiste keuzes. Een mentor is een van die juiste mensen en kan vanuit een helikopter view en met de juiste vragen, je inzicht geven in de blinde vlekken die ertoe leiden dat je de verkeerde weg inslaat. Investeer daarom in je omgeving en omring je met de juiste mensen.

Dat zijn degenen die jou een spiegel weten voor te houden, ook al is dat minder leuk voor je. Ik kan alleen maar zeggen dat het leven te kort is om niet de beste versie van jezelf te zijn. Vandaag is je niet beloofd, laat staan morgen!

Welke mensen wil jij dat er bij je laatste dag zijn? Hoe wil jij herinnert worden als je er niet meer bent? Wat wil je dat jouw legacy is? Denk daar maar nog eens over na en kijk vervolgens naar je omgeving…”

Alle verhalen

Onze
partners